Μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζω στη ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, η οποία δημιουργήθηκε με στόχο την συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία μας σε θέματα που αφορούν στην Αθλητική Οδοντιατρική.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερα άτομα διαφόρων ηλικιών συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό να αποκομίσουν προφανή οφέλη για τη σωματική και ψυχική τους υγεία, χωρίς ταυτόχρονα να έχουν κάποια αρνητική συνέπεια όπως για παράδειγμα να δεχθούν ένα τραυματισμό στο πρόσωπο.

Η καλή στοματική υγεία και η διατήρησή της έχει ιδιαίτερη σημασία για την ποιότητα ζωής του αθλητή και μπορεί να επηρεάζει την αθλητική του δραστηριότητα, είτε αυτή είναι η καθημερινή του προπόνηση είτε η αγωνιστική του συμμετοχή.

Αντίθετα, το χαμηλό επίπεδο στοματικής υγείας που έχει παρατηρηθεί σε πολλούς αθλητές και οι ανεπιθύμητες καταστάσεις που αυτές συνεπάγονται όπως πχ πόνος, φλεγμονές, οδοντικό τραύμα, μπορούν να σταθούν εμπόδιο για τον αθλητή να προπονηθεί ή να αγωνιστεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Χρόνια επίπονης προετοιμασίας και προσπάθειας μπορεί να πέσουν στο κενό εξ αιτίας συνηθισμένων οδοντοστοματικών προβλημάτων που θα μπορούσαν να προληφθούν.

Η Εταιρεία μας έχει σα στόχο και επιδίωξη να φέρει τον Οδοντίατρο κοντά στην Αθλητική κοινότητα, και έχοντας για εφόδια τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης, να συμβάλλει στη βελτίωση της στοματικής υγείας των αθλητών και αθλουμένων. Έτσι κάθε αγωνιζόμενος θα μπορεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς τους περιορισμούς που απορρέουν από ανεπιθύμητες καταστάσεις στην περιοχή του στόματος.

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας και ευελπιστούμε ότι η ενεργή συμμετοχή σας, θα συμβάλει στην επιτυχία των προσπαθειών της Εταιρείας μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Ραχιώτης Χρήστος

Νewsletter

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θηβών 2, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Γουδή, Γραφείο Χρηστου Ραχιώτη
Τ.Κ. 11527

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2107461094 & 6945318670