Εκδηλώσεις

φωτο μαραθωνιου066

Η ΕΕΑΘΛΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας, την 12η Νοεμβρίου 2017, καλύπτοντας Οδοντιατρικά τους Αγώνες.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ n marauvnios low

 

Η ΕΕΑΘΛΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, την 13 Νοεμβρίου 2016, καλύπτοντας Οδοντιατρικά τους Αγώνες.

imerida

 Η Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει την πρώτη Ημερίδα της, στις 28 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με τίτλο «Στοματική υγεία και Αθλητισμός».

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναλυθούν από καταξιωμένους ομιλητές τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τη στοματική υγεία των αθλητών, οι αιτίες των οδοντιατρικών προβλημάτων τους και πώς αυτές επηρεάζουν την γενικότερη υγεία και την αθλητική δραστηριότητά τους. Έμφαση δίδεται στην πρόληψη του αθλητικού τραύματος και την αντιμετώπιση του επείγοντος στους αγωνιστικούς χώρους.

Σ΄ αυτήν την πρώτη εκδήλωση, η δική σας επιστημονική παρουσία θα βοηθήσει στην επιτυχία της ημερίδας και θα μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε προς την επίτευξη των σκοπών της Εταιρείας που είναι η επιμόρφωση των οδοντιάτρων στην Αθλητική Οδοντιατρική, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στοματικής υγείας στα άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις αθλοπαιδιές.

 

      >> Πρόγραμμα Ημερίδας <<

        >> Αίτηση Εγγραφής <<

simposio

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει το 1ο της Συμπόσιο , το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα, Αθήνα.
Ως κεντρικό θέμα του Συμποσίου επιλέχθηκε το: «Οδοντίατρος Αθλητικής Ομάδας».

Νewsletter

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θηβών 2, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Γουδή, Γραφείο Χρηστου Ραχιώτη
Τ.Κ. 11527

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2107461094 & 6945318670