Συνεδριακός χώρος

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το Ξενοδοχείο Royal Olympic βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τους Στύλους Ολυμπίου Διός και η πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι πολύ εύκολη. Η Ημερίδα θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα «OLYMPIA HALL» του ξενοδοχείου, η οποία αποτελεί εντυπωσιακό χώρο υψηλών απαιτήσεων, με φυσικό φωτισμό και πλήρη, υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και είναι προσβάσιμη από τον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου. Στο φουαγιέ της Αίθουσας Ολυμπία, γνωστό για το αριστουργηματικό ψηφιδωτό του, που είναι ακριβές αντίγραφο αυτού που βρέθηκε στο παλάτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα στεγαστούν η γραμματεία της Ημερίδας καθώς επίσης ο εκθεσιακός χώρος των οδοντιατρικών εταιρειών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα, ΤΚ. 11743, τηλ. 2109288460 Website: http://www.royalolympic.com

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
Το ξενοδοχείο Royal Olympic διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης , ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Οι θέσεις στο parking του ξενοδοχείου διατίθενται βάσει διαθεσιμότητας προς 8,00 €/ώρα + 1 € για την κάθε επόμενη (για το κάθε αυτοκίνητο) ή 15 € ημερησίως/αυτοκίνητο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET
Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα νέο υπερ-υψηλής ταχύτητας Wi-Fi χρησιμοποιώντας την τεχνολογία οπτικών ινών. Υπάρχει επίσης, ένα βοηθητικό σύστημα με πολύ υψηλή ταχύτητα που εξασφαλίζει ότι σε κάθε περίπτωση οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η πρόσβαση στο internet είναι ΔΩΡΕΑΝ τόσο εντός της αιθούσης όσο και στους
κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Για την διευκόλυνση σας: Login: royal-
Password 2017 (for Non-Resident).

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Το γεύμα θα προσφερθεί στο φουαγιέ της Αίθουσας Ολυμπία.

roof garden geyma

 

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίου βάσει διαθεσιμότητας.
Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το τμήμα των
μεμονωμένων κρατήσεων του ξενοδοχείου ως ακολούθως:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./210-9288532/Υπόψιν κας Λένας Μπουμπουτέλου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./210-9288533/Υπόψιν κας Χριστίνας Νίκου

Νewsletter

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θηβών 2, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Γουδή, Γραφείο Χρηστου Ραχιώτη
Τ.Κ. 11527

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2107461094 & 6945318670