Οδηγίες Συμμετοχής με Posters

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (POSTERS)

Με τη μορφή αναρτημένων ανακοινώσεων (posters), γίνονται δεκτές εργασίες ερευνητικού χαρακτήρα καθώς επίσης ενδιαφερόντων κλινικών περιστατικών και τεχνικών, με θεματολογία σχετική με τους αθλητικούς νάρθηκες.


Οι διαστάσεις της αναρτημένης ανακοίνωσης (poster) δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερες από 120Χ90 εκατοστά. Η παρουσίασή τους θα γίνει με χρόνο ομιλίας 3 λεπτών εμπρός από την αναρτημένη ανακοίνωση και θα ακολουθούν ερωτήσεις προς τον συγγραφέα και συζήτηση.
Η περίληψη της εργασίας που θα αποσταλεί (μόνο ηλεκτρονικά) , θα πρέπει να είναι μέχρι 200 λέξεις και να περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

1. Εισαγωγή,

2. Σκοπός,

3.Μέθοδος-Υλικά,

4. Αποτελέσματα και

5. Συμπεράσματα


Εφόσον πρόκειται για τεχνικές, μετά από μια σύντομη εισαγωγή, θα πρέπει να υπάρχει περιγραφή της τεχνικής και η εκτίμηση της αποτελεσματικότητάς της.


Γενικές Πληροφορίες
• Η υποβολή των περιλήψεων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.
• Λήξη προθεσμίας υποβολής περιλήψεων: 30 Σεπτεμβρίου 2017. Περιλήψεις που υποβάλλονται μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής δεν θα γίνονται δεκτές.
• Η αποδοχή των εργασιών έχει σαν προϋπόθεση την προεγγραφή του ομιλητή στην Ημερίδα και την καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής τουλάχιστον για ένα συγγραφέα ανά εργασία.
• Εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή της περίληψης της εργασίας, η Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) θα αποστείλει με email βεβαίωση παραλαβής στον υπεύθυνο για την αλληλογραφία συγγραφέα, ο οποίος θα πρέπει, σε περίπτωση μη παραλαβής της σχετικής βεβαίωσης, να επικοινωνήσει με την ΕΕΑΘΛΟ.
• Η αποδοχή ή μη της εργασίας θα γνωστοποιηθεί στους συγγραφείς μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2017.
• Απόσυρση περιλήψεων εργασιών που έχουν υποβληθεί, γίνεται δεκτή μόνο μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής (30 Σεπτεμβρίου 2017). Μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής περιλήψεων, δεν θα γίνεται δεκτή η απόσυρση αυτών.
• Κάθε συγγραφέας µπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες από µια εργασίες, αλλά µόνο σε µία µπορεί να είναι οµιλητής.
Οδηγίες Σύνταξης Περιλήψεων
• Το κείμενο να μην ξεπερνά τις 200 λέξεις
• Ο τίτλος της εργασίας να είναι γραμμένος με πεζοκεφαλαίους χαρακτήρες.
• Τα ονόματα των συγγραφέων να είναι στην ονομαστική, με πεζοκεφαλαίους χαρακτήρες και να αναφέρεται πρώτα το επώνυμο στη συνέχεια το πρώτο αρχικό του ονόματος – π.χ. Καράγιωργας Ν.
• Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία να είναι γραμμένο με έντονη γραφή (bold) – π.χ. . Καράγιωργας Ν.
• Στο κείμενο της περίληψης, κάτω από τα ονόματα των συγγραφέων, να συμπληρωθεί με πεζοκεφαλαίους χαρακτήρες η ιδιότητα του συγγραφέα και το ίδρυμα απ' όπου προέρχεται η εργασία:
π.χ. . Καράγιωργας Ν.¹, Μανιάτης Α.²,
1 Οδοντικός Τεχνολόγος,
2 Φοιτητής, Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας, ΤΕΙ Αθήνας.
• Να παρεμβάλλεται μονό διάστημα ανάμεσα σε τίτλο, συγγραφείς, ιδιότητα των συγγραφέων και το κείμενο της περίληψης.
• Η περίληψη να είναι δομημένη ως εξής και να περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:
1. Εισαγωγή, 2. Σκοπός, 3.Μέθοδος-Υλικά, 4. Αποτελέσματα και 5. Συμπεράσματα
Εφόσον πρόκειται για τεχνικές, μετά από μια σύντομη εισαγωγή, θα πρέπει να υπάρχει περιγραφή της τεχνικής και η εκτίμηση της αποτελεσματικότητάς της.
• Μετά την παραλαβή της εργασίας, τυχόν αλλαγές, προσθήκες ή διορθώσεις στο κείμενο, ή αντικαταστάσεις ονομάτων δεν θα γίνονται δεκτές.
• Περιλήψεις εργασιών με φράσεις όπως «τα αποτελέσματα θα συζητηθούν» ή «θα παρουσιαστούν τα δεδομένα» κ.λπ. δεν θα γίνονται δεκτές.


Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής στο ακόλουθο email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νewsletter

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θηβών 2, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Γουδή, Γραφείο Χρηστου Ραχιώτη
Τ.Κ. 11527

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2107461094 & 6945318670