2η Ημερίδα 2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει την 2η Ημερίδα της, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, Αθανασίου Διάκου 28-34 , Αθήνα.

Οι εγγραφές για την 2η Ημερίδα θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της φόρμας online εγγραφής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ 2017 ΕΕΑΘΛΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το Ξενοδοχείο Royal Olympic βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τους Στύλους Ολυμπίου Διός και η πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι πολύ εύκολη. Η Ημερίδα θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα «OLYMPIA HALL» του ξενοδοχείου, η οποία αποτελεί εντυπωσιακό χώρο υψηλών απαιτήσεων, με φυσικό φωτισμό και πλήρη, υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και είναι προσβάσιμη από τον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου. Στο φουαγιέ της Αίθουσας Ολυμπία, γνωστό για το αριστουργηματικό ψηφιδωτό του, που είναι ακριβές αντίγραφο αυτού που βρέθηκε στο παλάτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα στεγαστούν η γραμματεία της Ημερίδας καθώς επίσης ο εκθεσιακός χώρος των οδοντιατρικών εταιρειών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (POSTERS)

Με τη μορφή αναρτημένων ανακοινώσεων (posters), γίνονται δεκτές εργασίες ερευνητικού χαρακτήρα καθώς επίσης ενδιαφερόντων κλινικών περιστατικών και τεχνικών, με θεματολογία σχετική με τους αθλητικούς νάρθηκες.

Νewsletter

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θηβών 2, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Γουδή, Γραφείο Χρηστου Ραχιώτη
Τ.Κ. 11527

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2107461094 & 6945318670