Ομιλητές

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

 

Ραχιώτης Χρήστος, Πρόεδρος της ΕΕΑΘΛΟ. DDS, MSc στα Οδοντιατρικά Βιοϋλικά, και κλινική εξειδίκευση στην Οδοντική Χειρουργική της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, PhD στη Βιολογία Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Regina Queiroz

Σήμερα, είναι Αναπλ. Καθηγητής της Οδοντικής Χειρουργικής στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.
Έχει δημοσιεύσει 90 επιστημονικές μελέτες σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει 150 επιστημονικές ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.
Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών εταιρειών. Πρόεδρος της ΕΕΑΘΛΟ.
Έχει λάβει 4 επιστημονικά βραβεία και έχει λάβει σα μέλος ερευνητικής ομάδας σε 20 ερευνητικά πρωτόκολλα, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από πηγές του πανεπιστημίου, επιστημονικών εταιρειών και διεθνών εμπορικών οίκων.
Είναι κριτής ερευνητικών εργασιών σε 18 Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

 

 

 

 

 

Θεόδωρος Κουιμτζής, Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΕΑΘΛΟ.  Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1984.

Fabio Fantozzi

Εν συνεχεία, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδοδοντιατρική, στη Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Paris V, René Descartes, Γαλλία. Το χρονικό διάστημα 1993-1996 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές εξειδίκευσης αποκτώντας το δίπλωμα ειδίκευσης στη Βιολογία Στόματος (ΜSc) και το πιστοποιητικό κλινικής εξειδίκευσης στην
Παιδοδοντιατρική από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς και επιστημονικών εταιρειών και οργανισμών, όπως η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (ΕΠΕ), η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ), η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Παιδοδοντιατρικής (EAPD), και η Ακαδημία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ASD).
Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) και διετέλεσε πρόεδρός της από την ίδρυση της Εταιρείας το 2013 έως το 2020. Με την ιδιότητά του αυτή έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες και έχει κάνει πολλές ομιλίες και ανακοινώσεις εργασιών με θεματολογία που άπτεται του αντικειμένου της Αθλητικής Οδοντιατρικής και της τραυματιολογίας. Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΕΑΘΛΟ.

 

 

Ευάγγελος Λοϊζος, Γενικός Γραμματέας της ΕΕΑΘΛΟ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από Πανελλήνιες Εξετάσεις, από όπου αποφοίτησε το 2005.

Fabio Fantozzi

Εργάστηκε ως συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έως το 2006 και συνέχισε με την τριετή εξειδίκευση στο τμήμα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2009).
Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του τομέα Προσθετολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2009-2016).
Το 2016 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Diploma in Sports Dentistry στο Eastman UCL (London UK) και την ίδια χρονιά έγινε δεκτός ως υποψήφιος Διδάκτορας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ιδιωτικό του ιατρείο ασκεί αποκλειστικά την Προσθετική και την Αθλητική Οδοντιατρική.
                                    

 

 

 

   

Σπυρίδων Αθανασίου: MD, DDS, MSc, MSc. Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρουργός, επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου “Ιατρικό Αθηνών”, του ORL Athens Clinic και του Mediterraneo Hospital. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

Fabio Fantozzi

 Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001 και από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009. Το 2014 έλαβε τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στα “Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2019 έλαβε τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στη “Βιοηθική” της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος της Ελληνικής εταιρίας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της AOCMF, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ιατρικού Συλλόγου Ιρλανδίας. Έχει πολυάριθμες ανακοινώσεις και συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Νewsletter

Πληροφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Θηβών 2, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, Γουδή, Γραφείο Χρηστου Ραχιώτη
Τ.Κ. 11527

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2107461094 & 6945318670